GDPR
Den 25 maj inträder en ny dataskyddslag i hela Europa, kallad GDPR (General Data Protection Regulation) – eller på svenska Datasäkerhetsförordningen. Med anledning av detta vill vi upplysa dig om vilken typ av information rörande dig/ditt företag som sparas i vårat system. Det främsta syftet med GDPR är att förstärka individens rätt till och kontroll över uppgifter om sig själv och den gäller i stort sett alla företags, myndigheter och föreningars hantering av uppgifter om personer. Bland annat ska varje individ från ett företag och en organisation kunna få ut registerutdrag om vad som finns registrerat och individen har också rätt att få alla uppgifter strukna när de inte längre behövs för syftet för vilket de samlats in för en gång.

Vilka personuppgifter samlar vi från dig

När du anmäler dig för att få ett av våra nyhetsbrev, eller deltar i någon av våra tävlingar, så frågar vi om du samtycker till att vi sparar dina uppgifter. När du registrerar dig i våran kundgrupp sparar och behandlar vi personuppgifter som ditt namn och din e-postadress. Syftet är för att kunna maila information och kommande evenemang och kunderbjudande.

Cookies
När du besöker vår hemsida använder vi cookies. Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du överhuvudtaget vill ha kakor eller inte. Du kan också välja att datorn skall fråga varje gång en kaka är på väg att lagras på din dator. Mer om cookies kan du läsa på https://pts.se/svprivat/internet/kakor-cookies/

Rätt till dina personuppgifter
Du har rätt att få en bekräftelse hur Bar & Grill i Eskilstuna AB behandlar dina person/kontaktuppgifter, och i så fall få ett utdrag över vilka personuppgifter vi sparar.

Rätt till radering
Om du vill att vi skall ta bort dina person/kontaktuppgifter så kan du begära radering av dessa. Vi kommer då att radera alla uppgifter som kan kopplas till dig som person. När raderingen är utförd kommer du att få en bekräftelse via email. Om du efter samtycke inte vill ta del av vårt nyhetsbrev eller kundklubb, har du rätt till att bli borttagen. Kontakta oss med ditt ärende till susanna@biffgrill.se och vi tar bort dina kontaktuppgifter.

Kontaktinformation?
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Vår kontaktmail är: susanna@biffgrill.se